my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Saturday, 31 December 2011

you .. :')

:: asalamualaikum ::
hey . 
arie nak nyany sikit . kalau denga , untunglaa .
sore yang mcm anuar zain nii .. :)

you were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you.

how can i forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still mine.

never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here.

i know it's me who say good bye
and that the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you.

for all the things i've done and said
for all the hurt i've caused of you
i hope you will forgive me baby
cause that wasn't what i meant to do.


                                                                                                                        sekian , terima kasih ..
                                                                                                                                       arie 

kau g mane :')

::asalamualaikum::
eyt !
entry kali ni ?
haha .

entah laa . arie pun tak tahu die g mane .
manjang off fon jea .
:(
siyes arie ckp , 
arie rindu die tahap gaban + gile babi + rase cm nak mati = arie

mane die pegi .
aku tunggu die semalam ,
die on , tp kejap saje .
kau mara aku ke ape yunk !

sape die ?
diee ..
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
my sweetie pie .
:: nurulainnajihah ::
kau marah aku ke ! 
mane kau pegi yunkk ...........
aku rindu kau sgt , sgt , sgt , sgt , sgt .....


i'm waiting u sayang ..





ari tu kau kate kau nak kol aku ,
aku tunggu . takde satu pun kol masuk dr kau .
hm ...

aku ni dah tak penting untuk kau ke .. ?
then ,
ari tu ,
kau nak kite hold .
alasan kau ,

"taknak ggu aku pmr"
aku tak kesah sume tuu .
skg ,
kau g mane ?
tu je aku nk thu .

ya allah .
:')



ni lagu bloggie kau kan .
:')
suke , suke !

k laa .
hope kau okayy2 kat sane ..
i love u sayang !

:: ariejie ::


salam ..

Friday, 30 December 2011

tahun baru , azam baru .

::asalamualaikum::
eyt blogie !
maaf aku terlupe kat kau .
aku asyek date ngn fb je ye . 
bhahaha . 

maaf ...
entry kali ni ...?

"TAHUN BARU , AZAM BARU"
.

azam aku ?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

1. aku nak blaja betul .
2. fokus untuk pmr .
3. nak mama ngn abah rase bangge .
4. capai result yang cemerlang .
5. no phone 
6. no facebook 
7. no twitter
8. no bloggie
9. hold for couple 
10. kasi gantung but aku .
11. no rugby . :')


bye to my home ,
welcome to my school .
scho0l of HEAVEN ..

bye to my phone , ps3 , fixie ..
:')
miss u ...........

also to my boot  !
haaa !!
lepas pmr aku terus capai boot aku !
hehehehe ..




:')
my brand , nike !
no other .
:)

for my tedy !
nurulainnajihah !








sorry sayang ,
kau kate nak hold kan .
aku iikot
do the best for the next year !

always be with u baby !
mmuuuahhhh !
jgn hampekan parent kau .
jgn lupe doakan aku !
:)

always remember u in my prays .
always remmber u in my mind !
 i love u much more !

jgn nak menggedik kat sekolah !
aku tahu ,
cap nike kau makan !
paham ?!

hee . 
AJ forever ! 




tedybear .
name : AJ 
old : ??
taken : arie & jie .
stay : in my heart :)

ok laa . sampa sini saje k ..
kbaii .
salam ..
::AJ::

Tuesday, 20 December 2011

kene hamun :'(

hai !
:: asalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh ::
   
haha .
entry aku ,
kene hamun .
dekat sape ?
dengan sape ?
dimane ?
haaa .


sume nak tahu . sebok jee .
hee .. 


mcm ni ,
semalam aku pegi KIARA SQUARE ,
jalan2 ngn member aku ,


pastu ,
aku g lah satu kedai ni ,,
nak beli @#!#@ .


haa .
terserempak lah ngn seorang pemude ni .
aku beratur belakang die ,
die ngah bayar barang die,


pastu ,
aku usha lah die beli pe .
haaa . 
die beli @#$@#$@ ,
aku kat belakang , asyek tergelak2 je .

sekali , die pandang belakang ,
die dah nak blahh time tuu ,
aku usha muke die ,
aku nengok ,
mcm pernah aku nampak muke die ,
sebijiik macam jiran aku,
kang kalau aku tegur , salah orang malu pulak ,


aku pun wat dono , 
bayar barang aku ,
smbung jalan2 ngn member .


lepas jalan ngn member , aku pon balek ,
sampai kat uma ,
aku nampak , 
jiran aku ngah buang sampah kat depan uma die ,


dengan muke selamberrr ,
aku pon tegur lah die ,
kang tak tegur , kecik hati pulak ,
:D

mule ngn pembuke kate aku .
" hai "
die jawab ,
" hai "
aku balas balek ,
" tak g mane2 ke cuti ni "
die ckp ,
" mane ade pegi mane2 cuti ni boss "
pergh ,
aku boss ?
hahaha


aku sambung balek ,
" oh , bukan kau ke kat KIARA td ? "
die kate ,
" mane ade boss "

aku ckp kat die .
" ye , aku nampak kau beli @$@$%@ kan ?! "

dengan bengang nyeee ,
die maki aku ,
" kau ckp baek siikit , "
aku mne ade beli @$@#$@ tu .

die terus maki , maki maki , maki aku .
sebaik mak aku takde .
kalau ade , mati aku . 
:D hahahaha .


die gune bahase ibunde die , 
bahse keling die tuu ,
satu hapak aku tak paham .
senyum je , sambil wat muke pasrah .
hahaha .


aku pon belahhh , masuk rumah .
fuhh !
teruk tol .
baru tahu keling ngamuk cmtuu .
hahaha ...
..


papepon ,
sori too say broo . 
hahaha .
maaf , maaf , maaf


malas ggu die lagi . 
khahahaha .
k lahh .
tu je .
salam .
kbaii .



Friday, 16 December 2011

aptb ~

hey .
! salam semua !
haha . 
ape punye entry daaaa .
aptb ~
haha .

hmm .,
senanyee ,
si pokpek nak cite ni ,
hahahaha !

mcm ni ,
td , arie bukak blog awek ni ,
hm .
die tak bg arie vc , kol or msj ,
si >tuttttt< .
arie takde hal lah kan .

dah die tak bg nak wat cane .
oke ,
arie dah stop ,
kol , vc, msj , or whtever .
hm .,
semalam cht ngn die ,

die ckp 
nak tuka nowm ,
dr celcom --> hotlink

arie ckp kat die ,
"nape lak ?" .
die ckp ,
"suke hati lah" ,

hm ,
terpulanglah kat kau ,
malas nak halang .
:)
yang penting kau epi .


oh .
satu lagi ,
kau tak bg aku IM ngn die kan ,
so ,
kau pun same ,

arie dah penat lah gaduh ngn die ,
punce die ,
dr mamat tu .
hm 

td cht ngn die ,
die ckp ,
"die buatkan blog untuk mamat tu"
ah sudah !!!!!!

hm .,
bog pulak ,
lepas ni ape .
hm .,
suke hati kamu lahh sayangs . 

jgn lebeih2 sudah lah .
:D
oke lah .


nak kua !
baii .

Thursday, 15 December 2011

oliday ! :D

hey !
============
salam semua
============
hm .,
arie dah jd budak skema !
oh no !
hahaha !
yelahkan ,
tahun depan nak amek PMR .
kene lah skema sikit .
kan NASHRIN ,
eh , pe aku merepek ni .
hahaha .

skema gile aku ,
ngn spek baru nye lagi .
haha
kelaka saje !
:D

doakn untuk arie for next year tau .
amin .
doakn arie succes , epi , :D
hm .,

no FB for next year .
S.E.D.I.H .
ni semua tok pMR .
hm .,

oke lah .
sampai sini je .
:D

kbaii .

ade orang nak kau balek ! :)

hey !
# salam semua #
hm .,
td , arie ade bukak blog DIE 
hm .,
entry die ,
: TERIME KASEH :
hm ,
egtkan pasal ape lah tadi .
rupenye ,
ade sesorang ,
nak DIE balek ,
hm .,
maybe aku tahu sape orang die tuu ,
hm ,
kpd DIE 
suke hati kau lah ,
aku dah agak .
kau memang tak dapat nak lupekan die ,
so , pegi je lah , lupekan je aku k ,
jgn sie2kan peluang yang ade .;)
peluang tu hanye datang sekali .
haha .
bak kate izreen lah . 
huhuhu .
hm ,

aku taknak pakse kau untuk sayang aku .
k .
aku just nak kau epi same mamat tu je .
" melepaskan sesorang yang kite sayang , kpd orang yang die sayang ade lah sebuah erti cinta "
 > jiwang <
-.- ..

papepon  aku ikut je ape keputusan kau .
aku nak kau epi ,
walaupun aku tak epi .
:P

k ,
kpd mamat tu ,
kalau kau dah dpt die ,
jage lah die ,
mcm KUCING kau ,
yang kau hebohkan tuu :D

egt !
jangan buat die nangis ,
jgn jd macam ,
AKU .
selalu buat die nangis je .
:)
oke lah .
hope kau dpt jd ,
TEMAN HIDUP DIE ,

kbaii .

sekali lagi ! :(

hey !
!! salam semua !!
oiy pembaca ,
sedih lahh .
:'(
hm .,
DIE mara lah kat aku ,
hm .
baru je tgk fb die ,
:(
maafkan aku lah .
senanyee ,
aku takde niat nak buat kau nangis ,
sayang ..
maafkan aku k :)

oh ,
yang pasal ,
siku kau tu , 
padan muke je yang boleh aku ckp .
hahaha !
jgn mara .
aku dah suruh kau jage diri kau .
kau je yang degil .
haish !

sian kau senanye .
aku cht ngn kau pun ,
kau cm taknak je cht ngn aku ,
hm .,
aku tak kesah kalau kau dah bosan ngn aku .

ckp jee .
aku tak marah .
tp 
kau jangan lah buat aku cmnnii .
bile aku nak cht  , tipon ngn ____ ,
kau tak bg ,
tp bile kau ,
sumenyeee boleh .
dr skg ,
aku taknak alang kau lagi ,.
kau nak kawan ngn sape , kau nye pasal .
jnji jgn melebeh sudah .

aku just taknak hilang kau .
tu je . :)
maaf kalau kau rase aku ni ,
terlampau kongkong kau sangat .
:(

aku cume nak mintak maaf !
aku salah !
maaf , maaf , maaf , 
tau sayang .
:D




untuk kau , sayang . 
hehe ! 
comel , cute , tembam , pinky ,sweet .!
same macam kau !
:P


oke lah ,
hope kau maafkan aku tau !




I LOVE YOU !
my sweetheart !
NURULAINNAJIHAH .
:D

oke lah ..
kbaiii .
! -.- !

Wednesday, 14 December 2011

die dah berubah :)

hey !
! salam semua !
hm .,
semalam kan ,
arie ade kua ngn member lame .
jalan2 kat jj seremban ,
JAYA JUSCO .
haha .
pastu ,
arie ade jumpe ngn member ari sorang ni .
pergh !
sumpah die dah berubah beb .
dulu last jumpe kat kL .
sekolah lame .
skg die dah besa beb .
same umo arie ,
14 years this year .
PMR candidate .
huhu .
arie jalan lah ngn die .
oh ,
lupe nak kenalkan ,
ini member arie time sekolah kat kL .

oke ,
ni mereka . 
hahaa !
"die yang pakai tudung wane kuning tu .
huhu . 
cun lah gak .. 
6 orang semalam yang g . 
:D


haha .
zaim .
member wa . awek die yang pegang camera td .
secocok lah korang .
same , same gilee .
haha .



bro ! haha .
dah handsome mamat ni .
azwan .
dulu hingus je . 
bhahaha .
maaf bro ,
gamba curi kat blog lu ..
haha .
mekaseh teman wa !

ok, ok ..




oke ,
ni "die"
orang yang arie ckpkan tuu ,
haha 
dulu takde lah lawa cm ni .
semalam jumpe je ,
pergh !
tenga-nga mulut arie tgk die .
hahaha
tak senonoh !
eyt .
gembire dapat jumpe awak .:D
huhu .
mule2 malu nak ckp ngn die ,
lame2 ,
baru berani .
malu seyh !
hahahaha .

aku dah dpt nowm fon die derr !
hhahaha .
jangan jeles :P
oke lah .
saye harap dpt jumpe awak lgi :)
oh ,
yeah !
name die ,
izreen .
comel name , cm orang die .
:D

oke lah .
kbaii .
salam semua . :D

Tuesday, 13 December 2011

fon ! :'(

hey !
! salam semua !
hm .,
fon arie !
ye !
fon ,
handphone lah !
haaaa !
jatuh beb !
pg td jatuh !
time arie bangun .
sodih idup ini !
huaaaaaaAAAAaa !
semalam arie gayut ngn die !
pastu  letak fon kat sebelah arie .
takut die kol ke , orang lain kol ke .
pg td , bangun je , 
jatuh fon arie 
!
huaaaaAAAaaaa !
hm .
jenis ,
samsung corby :P

                                                                               
                                                               ye , yang itu . tp , wane putih lah

                                                                                     



sedih betul !
baru beli .
:)
beli ?
abah beli !
hahaha .
sayang abah !
hm 
sebaik ade spare .
Cikai pon cikai lah .
ex 2 , c3 . 
sumo eh nokia .
hahahahahhaaha !
cokia !
huhu .
mengarut je keje aku ni .
dah gile lah pulak .
enset jatuh .
hahaha .
oke lah 
sampai sini je .
kbaiiii .
fon ! :'(
mekaseh sbb jatuh .
seb baik smpat borak ngn die !
huhu
.
oke lah .
hope kau oke kat sane ye sygs .
kbaii .
loppcchhh you !
-arie-

kecewe :'(

hey !
: salam semua :
hm .,
ari ni kan .,
arie kecewe sikit lah .
sbb nye ,
ade orang tuu ,
die opp fon dr pg sampai malam .
hm .
dah lah pegi pD !
PORT DICKSON .
hm .
sedeh gileee dibuatnyee . 
:'(
semalam gayut ngn die pon , 
sekejap je .
sbb nye ,
die kate ,
ayahnda die mara ,
coz die pakai nowm ayah die ,
hm .,
padan muke kau sygs !
wekk !
lepas je denga sore die ,
arie terus tidur .
fuh !
lena , lena ,lena !
hey sygs !
kau kat sane oke je kan ?
hope oke2 lah .
tak mahu ape2 jd kat kau .
aku nak ikut , kau tak bagi .
kedekut !
huh !
oke lah .
kau jage diri k kat sane .
akusayangkau !
kbaiii .
loppccchyou !
:)

Saturday, 10 December 2011

keje waktu lapang aku . ! :)

haii ..!
salam semua .
:)
bile dah boring ,
macam , macam aku buat .
salah satu ehh ,
edit gamba !
hahahha !
ni lah hasil karya aku ..
:D
ceehhh !
hahaahahahahha



kami ! :P
hahahaha . 
comel die !!
hm ,,
maaf kalau tak lawa tau .. :D


oke :D
arie sayang , cinta , rindu , semua lah .. 
kat jie !
NURULAINNAJIHAH .
my sweetheart !
bhahahaha !
comel muke die !
tp , 
pendek kan ..
nampak tak !
arie lagi tinggi .
huhuhuhuhuhuh :D

lastly ,,


hahaha !
sayang die walaupun die tak sayang saye !
gileee sudahh !
eh !
merepek pulak .
hahaha
papepun ,
aku TETAP sayang die !
selame , lame , lame , lame , lame , lame , lame , lame ,lame , nyeeeeeee !!!
mmmmmmuuaahhh !

k lahhh .
tak secantik die edit pun .
:P
hahaha
k baii .
nak tidur ! 
salam .

tak penting !

woiiii !
hahahah !
hm ,
salam ...
hari ni aku arie kecewe lah ngn "DIE"
cmnii ,
td , arie ade msj die .
die ckp die takde ,
dr isnin sampai rabu ,
then , arie tak kesah lah sgt kan ,
die ckp ,
die tak bawak fon ,
arie ckp lah .
aduhai kau ni , kalau ngn M kau , sumenye rajin .
die ckp tengoklah kalau rajin , die bawak lah .

sumpah kecewe ngn die !
arie online kejap td ,
tgk noti arie ,
50 derrr !
tgk , tgk , ..
die yaang penuhkan .
die like sume status arie . 
hm .,.,
suke ati kau lah sayang .
aku harap kau epi je kat sane ye !
tak yah lah bawak fon tu ,
tak penting pun :D
kau pegi je lahh ..
asalkan kau epi 
:D

papepon ,
aku sayang kau !
mmmmuuuahhhh !
hope kau epi kat sane :D !
k lahh 
baiiii .

Thursday, 8 December 2011

x ray !

i had an x-ray done today ,
and they found you in my heart .!
the doctor says ,
if i take you out ,
i would die !
because i could ,
not live without u !
bhahahaha !

cabaran aku !

hai semua !
fuh !
cabaran ?
yee ! 
tu semua untuk tahun depan .
dengan masalah kat sekolah lagi ,
masalah PMR lagi .
aduh !
arie nak seseorang denga masalah arie !
tp , .,.
mane orang tuu !
:'(
tak penah ade .
yang die tahu ,
M , M ,M , !
arghhh !
kalau parent aku tahu masalah aku kat sekolah 
konpem dieorang kecewe ngn aku !
aku ni ,
bodoh sgt !
nape lah aku tak pk due tige kali nak buat mnde tu .
ya allah !
bukak je sekolah dah ade masalah ,
teruk !
aku mang teruk !
sekarang ,
tak de sape nak dengar aku punye cite ,
termasuk DIE .
hm ,
takpe lah .
"BERANI BUAT BERANI TANGGUNG"
hm ,
rase macam nak bunuh diri je sekarang ni .
satu , satu masalah dtg !
die tak penah nak tanye masalah aku .
aku je yang nak kene tahu masalah die .
aku , aku , aku !
sumpah sedih kalau jd aku ni .
aku dah down GILE BABI !
hm ,
kalau aku dah takde nanti 
jangan cari tau .
kau orang sedekah kan lah ape yang patut kat aku .
rase nak bunuh diri je skg ni .
mane pisau !
pisau , pisau , pisau !
arghhhhhhhhhh !

aku dah DOWN !
aku cuma nak ade sesorang tok support aku waktu , waktu macam nie !
tp ,,,
die ?
haaaa !!
dah lah. 
aku dah luah semua nye kat sini .
hm ,
sape bace blog ni .
doakan aku selamat ,
:D 
mekaseh bebayk !
untuk AZLINA !
mekaseh sbb temankan aku ,
sudi denga cite aku .
kau member yang terbaik penah aku jumpa .
untuk NURULAINNAJIHAH !
aku SAYANG kau !
mmmuuuaaaahhh !

k lah 
sampai sini je 
:'(
salam semua .
doakn aku ye 
:D
salam .


DAMN !

haii !
salam semua !
DAMN ?
tak masal aku mencarut pulak .
tak masal ?
hahaha .
INDON .
aahhh !
ape ni ! mengarut je kau ni arie .
:D
hm ,
kali ni ,
arie nak cite kat kau orang semua ,
cm nii ,
arie lame gile tunggu sesorang ni nak online ,
tapi tak online2 jugak ,
dr pagi sampai malam arie tunggu .
penatt sudah ..
:'(



fuh !
sampai cam tu sekali !
:D
hahahaahaha !

rupe2 nye ,
dia baru nak bagitau arie ,
yang "DIE" pegi kL
teruk betul ,
puas arie tunggu die ,
huhh !
:(

nak harap die kol ,
mang tak dapat lah 
huhu !
arie je selalu kol "DIE"
:D
takpe ,
arie kan baik !
(puji diri sendiri) :P
hahaha .
oke lah .
kpd si "DIE"
jage diri kau kat sane ye !
kau saket , siap kau .
jgnn makan aiskem ,
sore kau dah macam , 
_____________
bhaahahaha !

oke lah ,
hope kau oke , oke je kat sane ,
aminn ~
k lah ,
nak tidur ,
kbaiii .
tak dpt denga sore kau !
ahhh !
:'(
baii
salam .

Wednesday, 7 December 2011

gayud !

haii !
salam semua .:D
oh die !
hahaaha .:D
ape tu .!
huhuhuhuh .
merepek je keje kau arie !
:)
haaaaaaaa !
malam td kan arie ade gayud ngn "DIE" !
siyes tak tidur dengar sore die .
best , best , best .

haha .
gayud , gayud , gayud .
arie gayud ngn die sampai kol 12.30 .
dr kol 10 lbeh kot . hahaha 
seronok dpt dga sore die .
senang hati arie .
harap arie dpt gayud ngn die lagi lah 
:D
kau ,
kalau ade pape bgtau aku ye :D
eh eh eh .
malam td akuu rekod sore kau doh !
hahaha .
sore kau yang serak serak basah tu .
da tau demam , makan aiskrim lagi tu .
siap offer aku lagi :P
hahaha 
takpe .
makan ubt tau yunk !
aku tengok kau dah teruk .
dengan batuk kau lagi ,.
:)
aku suruh jmpe dokter kau taknak ..
degil + bega = kau 
:D
oke lah .
"aku sayang kau"
muahhh !
kbaii .
salam .

Monday, 5 December 2011

VC !

hai !
salam semua !
ari tu kan ,
arie , ade VC ngn sowang dakk ni .
haha !
first time tengok muka dia .
summpaaahhhh comel gilak !
die byk kali nak VC ngn arie ,
tp arie je taknak .
ari tu tah macam mane mood baik pulak .
:D
muke dia . fuhh !
gile ahh .
comelnyeee !

ye !
macam itu .
:)

time arie VC ngn die , die asyik senyum je .
ahh !
summpahh comel gila lah .
tak terkate ..
hm ,
arie nak tengok die senyum je selalu .
taknak tengok die sedih sedih .
:(
arie cube buat die epi selalu 

takan pernah benti buat die epi !
:D
oke lah .
hope dpt VC same die lagi .
baii semua .
salam.
:D

:'(

eyt semua !
huhu . 
senang gile ati dapat gayod dengan die .
rindu dengan sore die .
tak tidur arie , asyik denga sore die je .
arie ade rekod sore die kat dalam mp3 arie .
tiap2 malam arie denga .
huhu !
tp ,
td die cakap , soh lupekan die .
aku cakap lah kat die ,
"gila ke !"
hm ,
terpakse lah aku buat ape yang dia nak .
aku pun taknak pakse die untuk kawan dengan aku .
:D
yang penting kau epi ye !
haha ,
tiap kali die merajuk kan ,
teruk siot !
haha ,
aku suka suruh die nyanyi lagu 
AISHITERU !

huhu .
harap boleh gayud ngn kau lagi ye .
k lah ..
baiii ...
:D
SALAM .

Saturday, 3 December 2011

bagi lahh !

hai ..
salam semua .. :D
oke ,, na cite sikit ..
kalau na denga , denga .
kalau taknak , diam !
k ,, :D
arie ade simpan ati arie kat sorang budak ni ..
tp , arie da kecewekan dia ,.
hm :'(
MAAFKAN AKU !

aku mintak maaf sangat sangat kat kau .
harap kau maafkan aku .
aku try untuk lupekan kau .
tapi ..
tak bole .
bukan senang nak lupekan orang yang paling aku ..
SAYANG DALAM HIDUP AKU !

aku dah banyak kali mintak dia peluang ,..
tapi ..
dia kata , dia ta nak dipermainkan lagi ..
aku tanye die ,
"sebab aku ke ?"
die ckp "tak"
aku tahuu , sume , sebab aku . aku yang besalah .
aku nak sangat dia bagi peluang kat aku ..
aku harap sangat sangat ..
hm ,
aku nak kau tahu satu je bende penting ni .
yang aku ,
SAYANG KAU !
aku nak kau balik dalam hidup aku ..
tolong .. :'(
siyes aku cakap ..
aku tak bole na lupekan kau !
tak bole nak benti cintakan kau .
>jiwang<

harap kau bagi peluang kat aku balik ..
:)
kbaii .

Friday, 2 December 2011

ye kamuu !

haii .
salam suma ! senyum sokmo :DD
mari2 , arie ada citer .
hm ,
cmnii ,,
arie ade kazen ..
die nyh baet gile nak mampos .
ya macam itu .
itu lah rupe dia ila berlagak .
kamuu sume na tengok siapa si die ?
itu dia . 
name dia , IKHMAL ZAFIRAN .
seorang pelajar di SEMASHUR.
beliau seoreang RUGBY PLAYER ,
hah !
dia ade SA !
jom kite tgk !
ini dia !
cute kan .
ini si manje die . haha .
name die , PUTRI NUR SYARAH
sekolah dekat SEMSS ..
SAINS SELANGOR SCHOOL
k lah ..
nak tidur ..
semoge korang bahagie ye . :DD
salam suma ..
egt owg tersayang ..
kbaii .

OTW !

eyt !
arie dalam pejalanan na balek PERAK !
huhu .. 
terpakse dan dipakse untok balek .
mule2 , mak ajak balek ,
tp arie tak nak .
lastly, mak suwo balek .
terpakse amek bas ..!
:'(
sedeh gileww !
hm ,
dalam bas ..
amek mase 5 jam untuk sampai perak .
tu pon kalau taj JEM !
mintak2 tak jem .
hm ,
busan ..
kpd DIA !
tgu aq yee !!
hahahaa ..
maap !
oke lah .
na tidur .
jage diri .
egt org tersayang .
kbaii

si mereke !

hai !
kali ni aq nak cite pasal member2 aq .
hm ,,
bermule dari si die ini .
haha !
po mil ..
hahaha ..
name die KAMIL .
agk periang budak kecik ni.
yang kedue !
si die ni .
afiq(habana) .
name dia ni WAN AMIRUL AFIQ .
macam sial sikit pangai die ni .
kdg2 wat aq saket ati .
fuh .. player beb dak ni . 
hahaha
die dgilar jerawat@habana .
sbb owg pggl die haban , die kuat lari .
aq pon bole je lari cm die .
saje taknak ..
yang ketige !
die !
amoi !
hahaha . 
name die AQIL ABIDIN
dok depan aq .
uma KUALA PILAH .
mak die cantek beb !
hahaha .
qil , jgn mara ye ..
oke2 .
yang ni pulak .
P1YMAX
ini AIZAT HAMSYARI .
aq pggl die wiggy ..
sbb ape ?? ontah lee ..
saje pggl .
hahahahahahahahahhaa..
die digelar keling harapan .
sume lagu dia bole bawak .
keling , cina , tamil ,india , sumoo lah ..
k , die minat JOHAN RL..
terbaek ,
aq suke kawan ngn die ni .
oke ,, yang ni pulak ,,
jopot ~
haha . si die ni name , 
NAIM SYAHMI ,..
pandai beb main bola die ni .
cm TORRES ..
haha ..
papepon , terbaek lah POT ..
yang ini ..
acai !
haha , name die ..
RUSZAIMIE
pandai men ragbi .,
sbg SCRUMHALF ..
dia ni , dulu da ade yang punye ,
tp ,.,
da takde ,.
takde rezeki kot ., saba je lah ye .,
PUAN F . itu name SA die ..
hahah ., yang ini ..
pulak !!
ajep !
haha ., ini keling serting .
name die ,AMIR HAZIQ .
dok serting .
hensem2 ..
tp .,
die ni kuat kelip2 mate die ..
huhu ..
jgn mara jepp .,
t , cek A kaw pujok yee .. 
hahah
oke lahh .,
eh3 ..
ade sowg lagi .
member sampai mati ..
die .,.,
ini keling !
ye , kamuu keling ,
dok ROKAN .,.
yeyeyeyeyeye !
perkataan tak bole belah ..
"ROKAN TAKDE BAS NAK MASOK"
hahahahaa .,
ROKAN takde pe lah .,
yeyeyeey !
die ade awek lah .,!
dulu awek die kapel ngndak SDAR .,
(kapel ke)
hahahaha
oke lah .,
kpd kaw !
jge lah adek aq tu elok2 .,.
puan Y ..
k laahh .,
sampai sini jee ., 
kbaiii.. 
jge diri .,
egt owg yang tersayang .,
:DD