my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Saturday, 4 February 2012

tak perlu

asalamualaikum !

hey semua .

Jyeahh !
dah tak perlu .

Aku dah tak perlu kau lagii ,

Aku nak lupaa kan kau !

G mam*** same kau lahh Jahanam !!

Sukati lahh pasni kau nak jadi ape .

Aku dah malas nak amek tahu .

Kau nak kapel dengan sape , 
nak kua dengan sape ,
nak gayut dengan sape ,

AKUDAHTAKKESAH!

Satu lagi ,
pasal Adeeb tu ,

COMEONE lahh !

Sikit pun aku tak batak lahh siaall !!

Kau nak buat ape dengan dia ,
nak lame ke tak ,
aku tak kesah !

KOK DEk KAU!


puihhh !

LAgi pon aku dah tak gunaa blog nii .
aku buat satu lagi blog .

kau nak tahu ?
takyah !

kalau taknak tahu pun takpe !
Lagi bagus !

Aku nak tengok , sampai mane kau sayang2 same itu orang banting .
kalau lame , bagus lahh .
kalau sekejap alhamdulilah .
padan dengan mukaa budak tuu .
kene main dengan kau ...


KAu , DAmn !!!!!

bodoh !
kau lahh perempuan first aku takan terima balek dalam hidup aku lahh siall !
perangai serupaaa anjing !!!
kau nak kutuk aku dalam blog kau , kutuk lahh ,.
Dah malas pk !

Bodoh !


Maaf !
Kbaii .

Last gunaa !
pasni , aku bebas !!
jyeeahh ,
idop baru dengan blog baru