my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Saturday, 4 February 2012

tak perlu

asalamualaikum !

hey semua .

Jyeahh !
dah tak perlu .

Aku dah tak perlu kau lagii ,

Aku nak lupaa kan kau !

G mam*** same kau lahh Jahanam !!

Sukati lahh pasni kau nak jadi ape .

Aku dah malas nak amek tahu .

Kau nak kapel dengan sape , 
nak kua dengan sape ,
nak gayut dengan sape ,

AKUDAHTAKKESAH!

Satu lagi ,
pasal Adeeb tu ,

COMEONE lahh !

Sikit pun aku tak batak lahh siaall !!

Kau nak buat ape dengan dia ,
nak lame ke tak ,
aku tak kesah !

KOK DEk KAU!


puihhh !

LAgi pon aku dah tak gunaa blog nii .
aku buat satu lagi blog .

kau nak tahu ?
takyah !

kalau taknak tahu pun takpe !
Lagi bagus !

Aku nak tengok , sampai mane kau sayang2 same itu orang banting .
kalau lame , bagus lahh .
kalau sekejap alhamdulilah .
padan dengan mukaa budak tuu .
kene main dengan kau ...


KAu , DAmn !!!!!

bodoh !
kau lahh perempuan first aku takan terima balek dalam hidup aku lahh siall !
perangai serupaaa anjing !!!
kau nak kutuk aku dalam blog kau , kutuk lahh ,.
Dah malas pk !

Bodoh !


Maaf !
Kbaii .

Last gunaa !
pasni , aku bebas !!
jyeeahh ,
idop baru dengan blog baru 

Friday, 3 February 2012

Go on :)

Assalamualaikum :)

hey semuaa .

hm .

Rase hilang jie tuu dah takde .


sebab , 
diaa pun dah ade yang lain .
better lupakan dia .

malas nak egt pasal dia lagi .

Bia pi diaa dengan budak tuu .
Aku tak berape kenal sangat dengan dia tuu .

Jie cakap ,
dia budak banting .

ADE AKU KESAH ?

Aku hepi dengan hidup aku sekarang !

Aku nak lupakan kau .

Aku pun nak kau lupakan aku .

takyah kontek aku lagi .
aku pun malas kontek kau lagi .
hope kau hepi dengan hidup kau .


Aku dah taknak balek kat kau .
sebab kau penah ckp .

"bukan aku nak dekat arie , arie yang tehegeh2 nak dengan aku"

ayat kau kan ??

Aku sentiase egt ayat tuu . 


baru bape hari aku tinggalkan kau ,
dah ade pengganti ,

Dulu bukan main dengan janji kau .

Lupakan je lahh pasal janji kau tuu .
Go On dengan budak banting kau tuu .

Aku tak batak !

Aku hepi dengan hidup aku sekarang .

Lupakan je aku  k .







Kbaiii .
salam


Saturday, 28 January 2012

rase besalah :'(

Hey uOllz .

gedik siott .

hm .
td baru aku selongkar blogg baru diaa .
sape diaa ?

NurulAinNajihah .
hm .

bilaa bace jee .
rase sebesalah mulaa dtg .
hmm . 

Aku dah mulaa rase nak kau balek .
tp ,
Aku dah ade nads .

Aku syang nads .

Bia kau rase , 
ape yang aku rase ,
bilaa aku tahu kau still kontek dengan Kamil .

mesti sekarang kau rase saket hati kan ??
mcm tuu lahh rase aku dulu .
Mesti kau rase hilang orang yang paling bemakne dalam idop kau kann . ??
mcm tuu lahh rase aku dulu .

Time kau kontek2 dengann kamil dulu ,
Ade kau pk aku ?
konpem TAKDE !
Tuu sebab kau lupaa janji kau .

hm . . 
Kalau kau rase nak tgu aku ,
kau tguu laah ..
Tp tak bemakne aku nak balek dengan kau .

Aku mintak maaf sgt2 sebab tak bolehh tunai janji aku dekat kauu dulu .

masalah nii dah selesai ,
better kau cari yang lain ,
kau lupakan jee aku .
okayy sayang ?

Takde ape dekat aku ni .
just buat kau saket hati jee .
sebab aku ,
kau gaduh dengan member2 kau semuaa .

hm . 
Better kau lupaa je dekat aku .
Pasal blogg ni ,
Aku takkan delete satu pun .

bilaa kau rindu moment kitaa dulu ,
kau tengok k .
kau pegang kan paswod aku ??
jage elok2 .

Hm .. 
Insyaallah ,
suatu harii t ,
kitaa dapat balek besame .
aminn .
tp ,

kau jangan tunggu aku .
sebab aku taknak hancurkan harapan nads .
sebab aku sayang diaa .
same macam kau sayang kamil dulu .
kau suruh aku lupaakan kau kan .
Aku buat .
same macam sekarang .
aku nak kau buat bnde yang same k .
maaf . . 

*bnde yang jadi sekarang ni , takde kene mengene dengan nads k .

just silly mistake antare kitaa .

maaf sekali lagi aku nak cakap kat kau .

jage diri kau .
kalau tak sehat , 
makan ubat cepat .
jangan makan nasi banyak sangat .
kang jd macam **************
hahaha .

Hope bolee terimaa bilaa aku takde dalam hidup kau .
I'm not perfect to you . 

"kitaa bukanlah penting sangat untuk berada dalam hidup orang yang pentig dalam hidup kitaa"

soriee Jiee .

Kbaii .
P/s : still act u as my ex , and my frend . 
still act ur family as my family (:

assalamualaikum .

bilaa rindu diaa :)

hey dude !
haha .

Rindu same diaa lahh .
hm ..
bilaa text diaa jee .

macam2 alasan kua .

tp ,
Aku kerap gilaa gaduh dengan si Pendek tuu !

entah ape silap aku pun tak tahu .
yelahh .
untung diaa ade abg .
abg angkat dah abes sekolahh .

nak sebut name ?
tak yahh lahh .

Kang ,
tak pasal2 .
kenaa tempik 
hahhaa. 

As ussually ,
bilaa rinduu diaa ,
Aku tengok gamba diaa .
belambak dalam lappy aku .

bilaa dekat asrama ,
ade dalam loker aku .
aku tampal .
Rindu jee ,
tengok .
hehehe .

maklum lahh .
Sayang diaa .

Okayy tutup pasal tuu !

Aku rindu kau Pendek !!!!!!!

bilaa rindu kau ,
aku denga sore kau ,
aku rekod dalam mp3 aku .
hehehe .
maaf .

tak lupaa ,
denga lagu kitaa ,


jyeeaahh !!

okayy lahh .

nak gayut dengan diaa .


kbaii .
tidorr elok2 .
esok aku balek asrama tau .

kbaii sayang !
muuuahhhhhxx !


Thursday, 26 January 2012

Anak cikgu Leman :)

hey !

erghh .
ape punya entry daaa .

sape yee Anak cikgu leman ni .

diaa = Jie .
yee .

Aku nak diaaa balek . 
cumaa malas nak cakap same diaa .
biaa diaa rase hikang aku sikit .
biaaa dia rase ape aku rasse time kapel dengan diaa dulu ,
diaa g dengan laki lain .
macam tuu laah rase aku .


hm .
sayang ,
aku bukan taknak balek dekat kau 
aku nak jee .
nak sangat .

sekarang tepulang kat kau .
kalau dengan aku .
macam2 kau tak bolee buat .


Memang bilaa dengan aku ,
kau akan rase tekongkong rite ?

aku buat macam tuu ,
sebab aku sayang kau .
maybe ,
bilaa aku buat macam tuuh ,
kau panas , o saket hati dengan aku kan ?

sukaa hati kau lahh .
untuk kebaikan kau jugakk .

sekarang tepulang kat kau .
kalau kau rase selesa dengan hidup kau sekarang ,
go on .
Tanpe aku .

hm . 
kalau kau nak teruskan dengan aku,
dipersilaakan .
tp ,
Aku tak janji dengan kau ,
aku bolee hepikan kau macam dulu ,
Aku tak berani janji .
:)
tp .
aku cubaaa k .

nd ,
bilaa kau dengan aku ,
pliss ,
jangan kontek lagi same KAMIL 
tuu jee .
easy rite .
tolong lupakan diaa .

okaay ?
kalau boleeh ,
takpelaah .
kalau tak bolee ,
hm . . 
teserah kat kau laah .

okkaay lahh .
kbaii .

AJ ! 







LoveU ! 





































































































































































































































































Mane satu nii ??

hey !
hm ..

mane satu ekh .
hm .
Nak dengan diaa balek ke ,
nak dengan Nads .

kalau aku pegi dengan Nads ,

Takkan aku nak biaa kan diaa sorang2 . 
hm . 
aku dah janji dengan diaa , 
taknak biaakn diaa sorang2 .

macam mane nii ?
kalau aku balek dekat diaa .
aku taknak jadi ,

"SPENDER BASAH"
balek .
hm . . 

Time kapel dengan diaa dulu ,
macam2 jadi kat aku .
dahh banyak besaba laah dengan diaa .
Aku taknak jd darah tinggi .
disebabkan diaa je .

Time dengan diia dulu .
diaa mane ade nak layan aku sangat .
tp , 
nape sekarang baru diaa ,
beriya2 nak aku balek .
hm . . 

kalau kau sekadar nak buat aku saket ati balek ,
bek lupaakn jee niat kau tuu ekh ,

ergghh !
macam mane nii .
nak terimaa balek ke tak .
risau laah .
kang aku dah terima diaa ,
dia wat hal ,
Aku saket hati .
Dah lah dengan diaa , 
asyek break jee .

Adusssshhh !
Complicated bangeettt !!!

Aku taknak saket hati lagii .
Aduss .
tp aku perlukan diaa doee .

ergh !
Taknakk dicop as, 
"KAWAN MAKAN KAWAN"

Aku taknak bilaaa aku dengan diaa ,
diaa layan Si Lancaau2 tu lagi .
Aku cepat jelees .
aku takut diaa tak boleeeh terimaa aku lagi jee .
Adushhh !
Gi mana niii ! 

Runsing , runsing ......

Better diam ,
kalau diaa rasa nak ,
dia datang !


Jyeah !
Good idea maa .
dok diaam .
Kunci pintu hati .

ergh h h .
okayy .
aku buat maccam tuu .
hehehe .

Jadi macam artis sikit .
HOT .

HAHAAHHA !



Okayylaahh .
kbaii .




AAAHHH !!

POning dahh sampaiiii !!!!!!!!!!!!!


Wednesday, 25 January 2012

salahkah aku :')

Assalamualaikum :)

haa . 

arie sukaa denga lagu .

Salahkah Aku .
from .
The Muffin .

kauraang cubaa dengaa k .

ni diaa .. 



dengaa tauu . (:


Tak seindah
Hari hari yang ku idamkan
Untuk bersamamu
Tiada lagi ruang
Dihatimu
Untuk ku curahkan segala
Apa yang ku rasa
Tapi kau tak percaya
Siapa ku dihatimu
Hanya mengganggu hidupmu
Maafkanku
Aku tak berdaya
Membahagiakan kamu
Tiba saatnya
Ku kan pergi jua
Mengakhiri segalanya
Salahkah ku
Hanya mahu menyintaimu
Salahkah aku
mendekati hatimu itu
Salahkah aku
Sekadar menemani dirimu
Salahkahku
Ku tak bisa meninggalkanmu






Love u .. .

baii .

BaskinRobbin . ngee ~

Asalamualaikum :)
pe kaba semua .
harap korang sehat2 jee . . . 

Haa. sal entry kali ni pasal BR .
Hahaha .
bilaa aku pegi BR ,
aku mesti makan ,
kek Aiskrim diaa ,.

sedap .
deliciousss ! .

macam nii .



ngee .

pahi td bukak peti ais ,
ade Kek aiskrim .
Mama belikan .
Hahaha !

paham2 jee mama nii .
Thanks mama .

sedapp poikk !
perisa vanilla .
Made in BaskinRobbin .
hee ...


Terbaik wokk . . 
ngee ~

k laah .
nak pi makan jap . . 

kbaii .
LoveuSayang .

Lanxiaw !

Lanxiaw ?
=
Lancau !

sorie .
tengah bengang .

sebab ??

Orang yang aku tak berapa kenal ,
maybe kalau aku kenal pun ,
sebab diaa .
abg angkat Jie .

tak lebeh .

td ,
Time aku tengah online ,
tetibe jee ,
diaa masuk lam chatbox aku ,

Dia mula dulu 

Lancau : oit?? kenal aku??
Aku : kenal . sal?
Lancau : kenal Jie ?
Aku : konpem lahh kenal .sal? ade masalah ke ?
Lancau : kau mane satu nak ?
Aku : sal? aku dah break dengan dia .
Lancau : mane satu kau nak sohai ?? 
kau jangan jadi sohai .
kau nak main2kan jie , sori lahh bro .
Aku : siapa main kan dia , aku siyes je dengan dia .
cuma dah break . sal ?
Lancau : LANXIAW kau laah  . kau dah buat dia gila bayang kat kau ,
kau tinggalkan mcm tuu je . 
Aku : sori to say bro . dari mana kau datang , aku tak tahu ,
tetibe serang aku , nak mencarut . 
maaf lah bro . tak berape interested laah .
Ini bukan kedai kopi . Ini FB .
Lancau : prohibited menganjing lahh cibai ..
ngiring ...
kau jangan nak sekolahkan aku .
Aku : sekarang seettle care baik , kau nak ape ?
Lancau : kau tak abes ssekolah , buat maca orang tak abes sekolah .
kau dah break kan ?
Aku : aah . sal? nak masuk usb ke ?
nak masuk boleh je . 
cpu tengah kosong tuu .
Lancau : alah sohai lak kau ni ..
sO , tak payah menggatal , kol , mesej , cht . dengan dia lagi .
Aku : takde hall . bolee2 . takde masalah . itu jee ? dari tadi kau asyek sohai2 aku ,
tuje kau nak ckp ? 


*si lancau off . banyak lagi . aku banyak padam . hm  . . 

td , aku gayut dengan jie .
diaa suruh aku block si Lancau tuu .
malas laah aku buat macam tuu .
biaa je laah  .


okaay laah .
kpd si Lancau !
aku dah lupakan dia ,
Dia pun dah block aku ,
puas kau ??
tu kau nak kan ???
kau dah dapat .


sekarang , 
aku nak tido ..

kbaii . . . .
salam .



rindu , tengok gamba diaa :)

asalamualaikum 

haii .
pe kaba ??
harap baik2 jee .

hm . . 
entry kali ni pasal rindu diaa lagi .
hm .

memang rinduu pun .
rindu time kapel dengan diaa dulu .
rindu die panggil aku 'yunk'
panggil aku 'atok'
rindu diaa kol aku sampai ke pagi .
rindu msj diaa .
rindu diaa kate 'iLoveU'
rindu cerita diaa .

hm . . 
senang citaa ,
rindu semua sweet moment aku dengan diaa ,



:)


we ! 



HAHA !



miss shee !!!


salah letak ..
haha .
Sebenanye ,
AJ .
:)


:)


buruk ....
:)


erghh!
nak macam duluu !
:')



AJ Forever n ever !





ya allah ,
walaupun kami dah tak macam dulu lagii ,
kau selamatkanlahh si diaa serta keluarganye .
dari balak bencane ,

tabahkan ati diaa ,
untuk menempuh segale ujian , dugaan yang kau beri .
sehatkanlaah tubuh badan diaa .
moge diaa sehat selalu .
aminnn ..
:)

Satu je yang aku nk sangat !
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aku Nak Dia Balek .
Dalam Hidup Aku .


kbaii

Tuesday, 24 January 2012

penyakit dan pesakit !

asalamualaikum :)

pekaba ?

hm . .

hari ni dah masuk 5 hari ,
arie tak sehat .

semalam ,
pegi hospital dengan Abah .

dia bawak ,
dari pagi , 
pukul 7.00 .

kene tahan wad sekejap .
die masuk air ,
masuk darah ,
cucuk sane , cucuk sini .

lastly ,
dokter cakap ,
arie ade jangkitan kuman dalam darah .
sape pembawa dia ??

arie tertanye2 gak .
family arie okaay je .
semuanye sehat alhamdulilah .
takde yang kene macam arie .

tak tahu lah kenape arie yang kena .
maybe ni dugaan dari dia untuk arie .
terima jelaaah  ,.
:)

seksa dekat dunia dulu 
akhirat , 
takyah kene lagi :)
Redha sahaje dengan ketentuan ilahi .

that rite ??
hehehe .

Time first datang hospital ,
badan arie dah menggigil !
dah pakai sweater pun ,
still menggigil .

terus bg IC , 
check .
amek darah .
tahan wad .


Time kene tahan wad .
arie dah risau .
"sape nak jage aku"

hahaha . 
macam budak2 kan ?!
ish2 ...

tak lame tuu ,
arie kene amek darah .
tengok jarum jee ,
arie dah rase sehat .

takut punye pasal .
hahhaha .
lepas dia amek darah .
dia masukkan darah balek ,
dengan air ..
3 botol air ,
1/2 botol darah :)

berehat lahh arie kat situu .
sebaik bawak fon samsung arie .
dpt Wifi .
takde lahh busan like Hell !

lambat gilaa ,
h . . . .

suma mmber arie kol .
hahaha!
takde keje ... 
:)

pukul 1 arie kua dari wad .. 
dokter cakap ,
kalau rase nak pitam lagi ,
datang balek .

hm . . . 
jangkitan kuman dalam darah ni ,
boleeh bawak maut .
betul kee ?
risau laah .
arie taknak tinggalkan orang yang arie sayang .
hm . . . 
hope ape yang orang ckp pasal penyakit arie nu ,
tak jd kenyataan .
arie nak tengok die hepi selalu .
taknak tingglkan diaa !
arie dah janji .


okay laahhh .
samapai sini sajee .
:)
kbaii semua :)

salam .
love u .

rindu diaaaaa :')

asalamualaikum !

fuhh !!
berabuk bloggie aku . 
haa . sorie too say ye . :)

entry kali ni pasal rindu diaa . 
sape diaa tu ekh ?

cOs Off laahh ......

mYbabyboO (:

Capital J  ,
JIE ..
ngee ~

belambak gilaa pix dia kat dalam aku nye lappy .

korang nak tengok ??

nnt aku tunjuk ..

:)

start from this , 

first2 kenal diaa ,



iLoveU

then,


                                                                     i'm yOurs




arie's own 



conclusionnye , muka dia huduh bilaa merajuk :)


ade lagi ..



                                                                    sape ni ??? =..=




                                                      dia dengan adik ipar arie , najibah yusra :)
                                                                  sorie kalau salah eja :)


                                                                       peace yaaaww .



macam orang mabuk daaa ~
hihik :)



                                                               cuba korang tengok betul2
                                                              dahi babYboO aku jendul!



                                                                      muka fake diaaa (cute)




                                                                             hee . :)



i'm here laah sayang .
buat ape kau pandang lua !
grrr ! :)


next ..



                                                                   comel kann ?? like!




                                                 dia tutup mulut , sebab takut gigi dia beterabur :)



                                                             kurus gilak , macam tiang tuu :)



makan je keje kau ekh yunk !
suruh exercise malas !!!
grrr !


next ..



                                                                iLoveuSayang !!!!!!

                             

kauorang rase , berape umur diaa ?
macam budak tadika !



                                                       muka putih sebab kene cahaye !




macam mukaa ............ :)



arie's sweetie pie :)


arie suka gamba niiie ..


jyeah !


lastly ,

ours Bear ,
AJ !!


ngeee !


okayy lahh .
banyak lagi sebenarnye .

Berukband Lembap !!
sorie .
lain kali ,..
arie upload lagi yee ..
:)


okayy lahh .
arie nak tidur . 
mengantuk .

baii semua .
sweet dream .
mmmuahhhhh !
:*
salam :)

Saturday, 21 January 2012

keep waiting :')

salam :)

hm .
pe kaba semua . 

semalam ,
arie ade tusyen ,

b4 tuu , 
arie ade msj ngn JIE .
arie suruh dia kol arie .

then die ckp,
tgk lah dulu kalau parent die balek awal mybe die tak boleeh kol .
kalau kol pon , maybe pukul 2 .
hm .

time tusyen tuu ,
fon arie bunyi ,
tengok2 die mesej .

JIE : yunk !
ARIE : sy ade tusyen lah , t msj kol k , kbaii . tc MBB . love u . 

lepas je dr tusyen ,
arie tguu die kol arie .

lame lah jugak ,
dr pukul 12 , sampai pukul 1 lebeh .
sambil tgu dia kol ,
smbil tgk bola .

hm ...
terus , terus , terus , tunggu die kol arie .



hm :(

mane kau pegi yunk ,
kau kate nak kol aku .
aku tguu dr kol 12 . 
dh nak dekat pukul 3 pon ,
takde kol dr kau .


aku rindu kau laah pendek !!!



siyes aku rindu kau sayang ,
walaupun kau milik aku skg ni ...
hm ...
aku harap kau bg aku peluang .


iLOveUbabYbOO!

hm .
lame aku tgu die kol ,
tp tk kol2 ,
aku kol die .
tgk2 , fon die tutup .
hm ...
sedeh ....


k lahh .
mengantuk + demam + rindu die + sayang die = Arie 

kbaii ,, 

p/S : ImiSSmYbabYbOo . 


ur eX sweetHEART ,
Arie (: