my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Wednesday, 25 January 2012

Lanxiaw !

Lanxiaw ?
=
Lancau !

sorie .
tengah bengang .

sebab ??

Orang yang aku tak berapa kenal ,
maybe kalau aku kenal pun ,
sebab diaa .
abg angkat Jie .

tak lebeh .

td ,
Time aku tengah online ,
tetibe jee ,
diaa masuk lam chatbox aku ,

Dia mula dulu 

Lancau : oit?? kenal aku??
Aku : kenal . sal?
Lancau : kenal Jie ?
Aku : konpem lahh kenal .sal? ade masalah ke ?
Lancau : kau mane satu nak ?
Aku : sal? aku dah break dengan dia .
Lancau : mane satu kau nak sohai ?? 
kau jangan jadi sohai .
kau nak main2kan jie , sori lahh bro .
Aku : siapa main kan dia , aku siyes je dengan dia .
cuma dah break . sal ?
Lancau : LANXIAW kau laah  . kau dah buat dia gila bayang kat kau ,
kau tinggalkan mcm tuu je . 
Aku : sori to say bro . dari mana kau datang , aku tak tahu ,
tetibe serang aku , nak mencarut . 
maaf lah bro . tak berape interested laah .
Ini bukan kedai kopi . Ini FB .
Lancau : prohibited menganjing lahh cibai ..
ngiring ...
kau jangan nak sekolahkan aku .
Aku : sekarang seettle care baik , kau nak ape ?
Lancau : kau tak abes ssekolah , buat maca orang tak abes sekolah .
kau dah break kan ?
Aku : aah . sal? nak masuk usb ke ?
nak masuk boleh je . 
cpu tengah kosong tuu .
Lancau : alah sohai lak kau ni ..
sO , tak payah menggatal , kol , mesej , cht . dengan dia lagi .
Aku : takde hall . bolee2 . takde masalah . itu jee ? dari tadi kau asyek sohai2 aku ,
tuje kau nak ckp ? 


*si lancau off . banyak lagi . aku banyak padam . hm  . . 

td , aku gayut dengan jie .
diaa suruh aku block si Lancau tuu .
malas laah aku buat macam tuu .
biaa je laah  .


okaay laah .
kpd si Lancau !
aku dah lupakan dia ,
Dia pun dah block aku ,
puas kau ??
tu kau nak kan ???
kau dah dapat .


sekarang , 
aku nak tido ..

kbaii . . . .
salam .



No comments:

Post a Comment