my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Saturday, 10 December 2011

keje waktu lapang aku . ! :)

haii ..!
salam semua .
:)
bile dah boring ,
macam , macam aku buat .
salah satu ehh ,
edit gamba !
hahahha !
ni lah hasil karya aku ..
:D
ceehhh !
hahaahahahahha



kami ! :P
hahahaha . 
comel die !!
hm ,,
maaf kalau tak lawa tau .. :D


oke :D
arie sayang , cinta , rindu , semua lah .. 
kat jie !
NURULAINNAJIHAH .
my sweetheart !
bhahahaha !
comel muke die !
tp , 
pendek kan ..
nampak tak !
arie lagi tinggi .
huhuhuhuhuhuh :D

lastly ,,


hahaha !
sayang die walaupun die tak sayang saye !
gileee sudahh !
eh !
merepek pulak .
hahaha
papepun ,
aku TETAP sayang die !
selame , lame , lame , lame , lame , lame , lame , lame ,lame , nyeeeeeee !!!
mmmmmmuuaahhh !

k lahhh .
tak secantik die edit pun .
:P
hahaha
k baii .
nak tidur ! 
salam .

tak penting !

woiiii !
hahahah !
hm ,
salam ...
hari ni aku arie kecewe lah ngn "DIE"
cmnii ,
td , arie ade msj die .
die ckp die takde ,
dr isnin sampai rabu ,
then , arie tak kesah lah sgt kan ,
die ckp ,
die tak bawak fon ,
arie ckp lah .
aduhai kau ni , kalau ngn M kau , sumenye rajin .
die ckp tengoklah kalau rajin , die bawak lah .

sumpah kecewe ngn die !
arie online kejap td ,
tgk noti arie ,
50 derrr !
tgk , tgk , ..
die yaang penuhkan .
die like sume status arie . 
hm .,.,
suke ati kau lah sayang .
aku harap kau epi je kat sane ye !
tak yah lah bawak fon tu ,
tak penting pun :D
kau pegi je lahh ..
asalkan kau epi 
:D

papepon ,
aku sayang kau !
mmmmuuuahhhh !
hope kau epi kat sane :D !
k lahh 
baiiii .