my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Saturday, 10 December 2011

tak penting !

woiiii !
hahahah !
hm ,
salam ...
hari ni aku arie kecewe lah ngn "DIE"
cmnii ,
td , arie ade msj die .
die ckp die takde ,
dr isnin sampai rabu ,
then , arie tak kesah lah sgt kan ,
die ckp ,
die tak bawak fon ,
arie ckp lah .
aduhai kau ni , kalau ngn M kau , sumenye rajin .
die ckp tengoklah kalau rajin , die bawak lah .

sumpah kecewe ngn die !
arie online kejap td ,
tgk noti arie ,
50 derrr !
tgk , tgk , ..
die yaang penuhkan .
die like sume status arie . 
hm .,.,
suke ati kau lah sayang .
aku harap kau epi je kat sane ye !
tak yah lah bawak fon tu ,
tak penting pun :D
kau pegi je lahh ..
asalkan kau epi 
:D

papepon ,
aku sayang kau !
mmmmuuuahhhh !
hope kau epi kat sane :D !
k lahh 
baiiii .

2 comments:

  1. Lalala !`! aku jalan2 sini yee arie ,, btw , lagu kau syiokkk

    ReplyDelete