my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Sunday, 1 January 2012

bye :)

:: asalamualaikum ::

just wanna say goodbye to u :

1. facebook :)

2. twitter :P

3. myspace :D

4. skype . LOL

5 .bloggie :*

..........................................................................

sepanjang tuan mu takde ni .
mu jage diri ekk . 

dok diam2 ! 

maybe kalau balek pnjg , baru aku usek korang .
tu pon kalau abah aku ,
tak  sorok lappy dengan bb aku la ye .
:')


oke laa .. 
kbaii .
::   salam   ::

Sayang ! :')

Hai :)

# First time conteng blog die . Hee .


Sekolah dah nak dekat .
Means , Die pun nak balik asrama . 
Tak bawak fon lagi .. ---> Bole gile takdengar suare die ! :(
Err , Sokey ! Just next year :')
After that , kite gayud lame-II ye sayang .

Sayang . 
Dekat asrama kau jangan nak menggatal faham .
Kau just focus je okay .
Kalau aku tahu kau menggtal , Aku humban lipas banyak-II dalam bilik kau ..

Kau jage diri yee ..  :)

-- Aku selalu ade dalam hati kau --
Tak pergi mane-II pon :P



# be mine forever :) 

SayangKauGemok!
Muahh 50x :P