my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Thursday, 15 December 2011

oliday ! :D

hey !
============
salam semua
============
hm .,
arie dah jd budak skema !
oh no !
hahaha !
yelahkan ,
tahun depan nak amek PMR .
kene lah skema sikit .
kan NASHRIN ,
eh , pe aku merepek ni .
hahaha .

skema gile aku ,
ngn spek baru nye lagi .
haha
kelaka saje !
:D

doakn untuk arie for next year tau .
amin .
doakn arie succes , epi , :D
hm .,

no FB for next year .
S.E.D.I.H .
ni semua tok pMR .
hm .,

oke lah .
sampai sini je .
:D

kbaii .

ade orang nak kau balek ! :)

hey !
# salam semua #
hm .,
td , arie ade bukak blog DIE 
hm .,
entry die ,
: TERIME KASEH :
hm ,
egtkan pasal ape lah tadi .
rupenye ,
ade sesorang ,
nak DIE balek ,
hm .,
maybe aku tahu sape orang die tuu ,
hm ,
kpd DIE 
suke hati kau lah ,
aku dah agak .
kau memang tak dapat nak lupekan die ,
so , pegi je lah , lupekan je aku k ,
jgn sie2kan peluang yang ade .;)
peluang tu hanye datang sekali .
haha .
bak kate izreen lah . 
huhuhu .
hm ,

aku taknak pakse kau untuk sayang aku .
k .
aku just nak kau epi same mamat tu je .
" melepaskan sesorang yang kite sayang , kpd orang yang die sayang ade lah sebuah erti cinta "
 > jiwang <
-.- ..

papepon  aku ikut je ape keputusan kau .
aku nak kau epi ,
walaupun aku tak epi .
:P

k ,
kpd mamat tu ,
kalau kau dah dpt die ,
jage lah die ,
mcm KUCING kau ,
yang kau hebohkan tuu :D

egt !
jangan buat die nangis ,
jgn jd macam ,
AKU .
selalu buat die nangis je .
:)
oke lah .
hope kau dpt jd ,
TEMAN HIDUP DIE ,

kbaii .

sekali lagi ! :(

hey !
!! salam semua !!
oiy pembaca ,
sedih lahh .
:'(
hm .,
DIE mara lah kat aku ,
hm .
baru je tgk fb die ,
:(
maafkan aku lah .
senanyee ,
aku takde niat nak buat kau nangis ,
sayang ..
maafkan aku k :)

oh ,
yang pasal ,
siku kau tu , 
padan muke je yang boleh aku ckp .
hahaha !
jgn mara .
aku dah suruh kau jage diri kau .
kau je yang degil .
haish !

sian kau senanye .
aku cht ngn kau pun ,
kau cm taknak je cht ngn aku ,
hm .,
aku tak kesah kalau kau dah bosan ngn aku .

ckp jee .
aku tak marah .
tp 
kau jangan lah buat aku cmnnii .
bile aku nak cht  , tipon ngn ____ ,
kau tak bg ,
tp bile kau ,
sumenyeee boleh .
dr skg ,
aku taknak alang kau lagi ,.
kau nak kawan ngn sape , kau nye pasal .
jnji jgn melebeh sudah .

aku just taknak hilang kau .
tu je . :)
maaf kalau kau rase aku ni ,
terlampau kongkong kau sangat .
:(

aku cume nak mintak maaf !
aku salah !
maaf , maaf , maaf , 
tau sayang .
:D




untuk kau , sayang . 
hehe ! 
comel , cute , tembam , pinky ,sweet .!
same macam kau !
:P


oke lah ,
hope kau maafkan aku tau !




I LOVE YOU !
my sweetheart !
NURULAINNAJIHAH .
:D

oke lah ..
kbaiii .
! -.- !