my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Thursday, 15 December 2011

sekali lagi ! :(

hey !
!! salam semua !!
oiy pembaca ,
sedih lahh .
:'(
hm .,
DIE mara lah kat aku ,
hm .
baru je tgk fb die ,
:(
maafkan aku lah .
senanyee ,
aku takde niat nak buat kau nangis ,
sayang ..
maafkan aku k :)

oh ,
yang pasal ,
siku kau tu , 
padan muke je yang boleh aku ckp .
hahaha !
jgn mara .
aku dah suruh kau jage diri kau .
kau je yang degil .
haish !

sian kau senanye .
aku cht ngn kau pun ,
kau cm taknak je cht ngn aku ,
hm .,
aku tak kesah kalau kau dah bosan ngn aku .

ckp jee .
aku tak marah .
tp 
kau jangan lah buat aku cmnnii .
bile aku nak cht  , tipon ngn ____ ,
kau tak bg ,
tp bile kau ,
sumenyeee boleh .
dr skg ,
aku taknak alang kau lagi ,.
kau nak kawan ngn sape , kau nye pasal .
jnji jgn melebeh sudah .

aku just taknak hilang kau .
tu je . :)
maaf kalau kau rase aku ni ,
terlampau kongkong kau sangat .
:(

aku cume nak mintak maaf !
aku salah !
maaf , maaf , maaf , 
tau sayang .
:D




untuk kau , sayang . 
hehe ! 
comel , cute , tembam , pinky ,sweet .!
same macam kau !
:P


oke lah ,
hope kau maafkan aku tau !




I LOVE YOU !
my sweetheart !
NURULAINNAJIHAH .
:D

oke lah ..
kbaiii .
! -.- !

No comments:

Post a Comment