my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Saturday, 4 February 2012

tak perlu

asalamualaikum !

hey semua .

Jyeahh !
dah tak perlu .

Aku dah tak perlu kau lagii ,

Aku nak lupaa kan kau !

G mam*** same kau lahh Jahanam !!

Sukati lahh pasni kau nak jadi ape .

Aku dah malas nak amek tahu .

Kau nak kapel dengan sape , 
nak kua dengan sape ,
nak gayut dengan sape ,

AKUDAHTAKKESAH!

Satu lagi ,
pasal Adeeb tu ,

COMEONE lahh !

Sikit pun aku tak batak lahh siaall !!

Kau nak buat ape dengan dia ,
nak lame ke tak ,
aku tak kesah !

KOK DEk KAU!


puihhh !

LAgi pon aku dah tak gunaa blog nii .
aku buat satu lagi blog .

kau nak tahu ?
takyah !

kalau taknak tahu pun takpe !
Lagi bagus !

Aku nak tengok , sampai mane kau sayang2 same itu orang banting .
kalau lame , bagus lahh .
kalau sekejap alhamdulilah .
padan dengan mukaa budak tuu .
kene main dengan kau ...


KAu , DAmn !!!!!

bodoh !
kau lahh perempuan first aku takan terima balek dalam hidup aku lahh siall !
perangai serupaaa anjing !!!
kau nak kutuk aku dalam blog kau , kutuk lahh ,.
Dah malas pk !

Bodoh !


Maaf !
Kbaii .

Last gunaa !
pasni , aku bebas !!
jyeeahh ,
idop baru dengan blog baru 

Friday, 3 February 2012

Go on :)

Assalamualaikum :)

hey semuaa .

hm .

Rase hilang jie tuu dah takde .


sebab , 
diaa pun dah ade yang lain .
better lupakan dia .

malas nak egt pasal dia lagi .

Bia pi diaa dengan budak tuu .
Aku tak berape kenal sangat dengan dia tuu .

Jie cakap ,
dia budak banting .

ADE AKU KESAH ?

Aku hepi dengan hidup aku sekarang !

Aku nak lupakan kau .

Aku pun nak kau lupakan aku .

takyah kontek aku lagi .
aku pun malas kontek kau lagi .
hope kau hepi dengan hidup kau .


Aku dah taknak balek kat kau .
sebab kau penah ckp .

"bukan aku nak dekat arie , arie yang tehegeh2 nak dengan aku"

ayat kau kan ??

Aku sentiase egt ayat tuu . 


baru bape hari aku tinggalkan kau ,
dah ade pengganti ,

Dulu bukan main dengan janji kau .

Lupakan je lahh pasal janji kau tuu .
Go On dengan budak banting kau tuu .

Aku tak batak !

Aku hepi dengan hidup aku sekarang .

Lupakan je aku  k .







Kbaiii .
salam