my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Friday, 20 January 2012

tak sanggup .

: salam :
hai semua .

sedih lee .
hm .
semalam arie block JIE .

my bAby Bo0 tu .
sumpah dh tk thn .

senanye , arie bukan tak syg .
arie sayang sangt kat dia. 
tp ,
die dah buat bnde yang arie tak suka .

die still kontek ngn KAMIL lagi .
whose kamil ye ??

member arie .
dulu diaorang kapel . masuk line .
haha .

tak lame tu ,
arie dpt jie
dulu ,
time nak dptkan ,
punyalah payah ..

bila dh dpt ,
arie sia2kan die pulak .
maafkan aku sayang .

arie tahu ,
yang arie ni ggu idop die je .
tp ,
die saje malas nak ckp .

dulu ,
ade member dia ckp kat ariie .
cmni .

" jie kapel ngn kau pon , sebab die kesian tgk kau "

arie egt lagi kate2 tu .
:')

patut lah dia tak hepi bile dengan arie .
okay lah sayang .
sekarang kau dah free dari aku .
takde sape , nak gaduh ngn kau.
nak ejek2 kau lagi .
nak buat kau saket ati lagi .


satu je pesan aku ,
kalau jumpe orang yang secocok dengan kau ,
jage lah die .

kau jangan buat ,
ape yang kau dah buat kat aku ye sayang . 
kalau kau buat ,
makin ramai laa orang benci dengan cinta .

:')

AJ IN MEMORIES :)

hope kau jumpa laki yang terbaik buat kau .

hepi kan die ,
lupekan aku ,
jangan egt aku lagi .'
hm ..
maaf ..

aku cuba untuk lupakan kau,
walaupun aku tahu , 
bnde tu susah ...

last ,
ILYMBB !

:')

kbaiii .
SALAM.





milik aku lagi ke ?

: asalamualaikum :

hey yo ! 
hehe .

tertanye2 gak aku doe ...

hm ...



                                                             my baby bo0 :)





                                                                    jie <3





aku nak kau balek ! :')

----------
asalamualaikum
----------
hm .
entry memang tak boleh belah ann ??
haha .

kalau tak suke nengok , belah .. 
jgn nak nyebok kat blogg nie . 

maap kasar ...
:)

hm ..

mesti tertanye2 kan nak sape balek ..
hahaha .
arie nak die leee .

diee ??
takkan tak kenal ..

xoxoxoxoxo
my baby bo0 le .
xoxoxoxoxo

gaduh ngn dia .
then , kiteorang break .
sume salah aku .
sepatutnye , aku tk masok line dieorang dr awal .
kan dah susah ..

'kawan makan kawan'
selalu denga kat telinga aku ni ..
because of , 
member aku ,..

dulu die ngn my babybo0 tu .
.
mybe sbb aku , dieorang break .

hm ...

terus terang aku ckp .
aku nak KAU balek dalam idop aku lah pendek !

hm ..
tp ..
konpem kau tk boleh time aku lagi ..
hm ,.,.,

i'm so soriee ye sayang .

dulu kau janji ngn aku .
kau dah tknk msj , o kontek K lagi kan .
tp ,
mane jnji kau ?

dulu kau suruh aku tgglkan anon .
stop msj ngn die , 
kol sume tk boleh .
tp ...
nape kau pulak yang buat ?

tak boleh la cmni sayang ku .

siyes ,. 
aku jeles bile kau ngn orang lain .
tp ,
saje malas nak tunjuk .

dah byk kali nangis sbb kau je ...
malas nak tunjuk .. 

hm  ..
"bia badan milik orang , asalkn hati tetap milik kau"

okay lah ..
kbaii ..