my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Wednesday, 25 January 2012

salahkah aku :')

Assalamualaikum :)

haa . 

arie sukaa denga lagu .

Salahkah Aku .
from .
The Muffin .

kauraang cubaa dengaa k .

ni diaa .. 



dengaa tauu . (:


Tak seindah
Hari hari yang ku idamkan
Untuk bersamamu
Tiada lagi ruang
Dihatimu
Untuk ku curahkan segala
Apa yang ku rasa
Tapi kau tak percaya
Siapa ku dihatimu
Hanya mengganggu hidupmu
Maafkanku
Aku tak berdaya
Membahagiakan kamu
Tiba saatnya
Ku kan pergi jua
Mengakhiri segalanya
Salahkah ku
Hanya mahu menyintaimu
Salahkah aku
mendekati hatimu itu
Salahkah aku
Sekadar menemani dirimu
Salahkahku
Ku tak bisa meninggalkanmu






Love u .. .

baii .

BaskinRobbin . ngee ~

Asalamualaikum :)
pe kaba semua .
harap korang sehat2 jee . . . 

Haa. sal entry kali ni pasal BR .
Hahaha .
bilaa aku pegi BR ,
aku mesti makan ,
kek Aiskrim diaa ,.

sedap .
deliciousss ! .

macam nii .



ngee .

pahi td bukak peti ais ,
ade Kek aiskrim .
Mama belikan .
Hahaha !

paham2 jee mama nii .
Thanks mama .

sedapp poikk !
perisa vanilla .
Made in BaskinRobbin .
hee ...


Terbaik wokk . . 
ngee ~

k laah .
nak pi makan jap . . 

kbaii .
LoveuSayang .

Lanxiaw !

Lanxiaw ?
=
Lancau !

sorie .
tengah bengang .

sebab ??

Orang yang aku tak berapa kenal ,
maybe kalau aku kenal pun ,
sebab diaa .
abg angkat Jie .

tak lebeh .

td ,
Time aku tengah online ,
tetibe jee ,
diaa masuk lam chatbox aku ,

Dia mula dulu 

Lancau : oit?? kenal aku??
Aku : kenal . sal?
Lancau : kenal Jie ?
Aku : konpem lahh kenal .sal? ade masalah ke ?
Lancau : kau mane satu nak ?
Aku : sal? aku dah break dengan dia .
Lancau : mane satu kau nak sohai ?? 
kau jangan jadi sohai .
kau nak main2kan jie , sori lahh bro .
Aku : siapa main kan dia , aku siyes je dengan dia .
cuma dah break . sal ?
Lancau : LANXIAW kau laah  . kau dah buat dia gila bayang kat kau ,
kau tinggalkan mcm tuu je . 
Aku : sori to say bro . dari mana kau datang , aku tak tahu ,
tetibe serang aku , nak mencarut . 
maaf lah bro . tak berape interested laah .
Ini bukan kedai kopi . Ini FB .
Lancau : prohibited menganjing lahh cibai ..
ngiring ...
kau jangan nak sekolahkan aku .
Aku : sekarang seettle care baik , kau nak ape ?
Lancau : kau tak abes ssekolah , buat maca orang tak abes sekolah .
kau dah break kan ?
Aku : aah . sal? nak masuk usb ke ?
nak masuk boleh je . 
cpu tengah kosong tuu .
Lancau : alah sohai lak kau ni ..
sO , tak payah menggatal , kol , mesej , cht . dengan dia lagi .
Aku : takde hall . bolee2 . takde masalah . itu jee ? dari tadi kau asyek sohai2 aku ,
tuje kau nak ckp ? 


*si lancau off . banyak lagi . aku banyak padam . hm  . . 

td , aku gayut dengan jie .
diaa suruh aku block si Lancau tuu .
malas laah aku buat macam tuu .
biaa je laah  .


okaay laah .
kpd si Lancau !
aku dah lupakan dia ,
Dia pun dah block aku ,
puas kau ??
tu kau nak kan ???
kau dah dapat .


sekarang , 
aku nak tido ..

kbaii . . . .
salam .



rindu , tengok gamba diaa :)

asalamualaikum 

haii .
pe kaba ??
harap baik2 jee .

hm . . 
entry kali ni pasal rindu diaa lagi .
hm .

memang rinduu pun .
rindu time kapel dengan diaa dulu .
rindu die panggil aku 'yunk'
panggil aku 'atok'
rindu diaa kol aku sampai ke pagi .
rindu msj diaa .
rindu diaa kate 'iLoveU'
rindu cerita diaa .

hm . . 
senang citaa ,
rindu semua sweet moment aku dengan diaa ,



:)


we ! 



HAHA !



miss shee !!!


salah letak ..
haha .
Sebenanye ,
AJ .
:)


:)


buruk ....
:)


erghh!
nak macam duluu !
:')



AJ Forever n ever !





ya allah ,
walaupun kami dah tak macam dulu lagii ,
kau selamatkanlahh si diaa serta keluarganye .
dari balak bencane ,

tabahkan ati diaa ,
untuk menempuh segale ujian , dugaan yang kau beri .
sehatkanlaah tubuh badan diaa .
moge diaa sehat selalu .
aminnn ..
:)

Satu je yang aku nk sangat !
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aku Nak Dia Balek .
Dalam Hidup Aku .


kbaii