my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Sunday, 15 January 2012

Maafkan aku :'(


Semalam teruk gile Jie nangis . Rase macam nak terjun je laut ni .


Semue salah Jie jugak :( Jie tak jage hati die elokelok .
Jie buat je ape Jie nak . Jie Jahat ! Jie Jahat ! Jie Jahat ! :'(


Kalau lah Jie tak call Capital K mase tuh .. Semue ni tak kan jadi ..

Ye ! Semue salah Jie , Jie terlalu ikut perasaan . Jie tak pernah pikir perasaan die ..



Sayang .. Aku tahu kau bace entry ni .. sayang .. Tolong maaf kan aku .. Aku menyesal . Aku sayang kau gile nak mati Sayang !


Pasal Capital K tuh .. Aku sayang kan die , Tapi tak lebih dari kawan . Sumpah , Aku tanak die ! Aku nak kau sorang je .. :'(


Sayang .. Aku salah . AKu tahu . Aku tak patut buat macam tuh .. Sorry sayang !


Sayang .. Bagi aku last chance . Aku nak betul kan relay kite . Aku tanak kau tinggal kan aku . Aku down sayang takde kau ! Tolong .. Bagi aku last chance . Aku janji / sumpah , takkan contact Capital K tuh lagi . Sumpah ! 
Please , Give me last chance .. :(


Yunk , Kalau kau tak time aku lagi , sokey . Aku tak pakse kau . Tapi Aku harap kau bagi aku peluang sayang .. Please :'(


Sayang .. Semalam mase aku nangis , AJ yang teman kan aku . Aku peluk die kuatII , Aku menyesal buat kau macam tuh . Aku mintak maaf .. :'(
Aku nak kau balik .. Jangan tinggal kan aku sayang ! :'(


Sayang . Kau jangan smoke tau ! Kau dah janji ngan aku , tanak smoke lagi kan .. Tolong lah , Jangan buat !
 # Sorry buat kau tension :(

Sayang .. Aku nak Kau ! Kau ! Kau !!!!! Aku tak pedulik kalau kau tak handsome macam mane pon , Kau jahat macam mane pon , Kau degil macam mane pon , 
Tak pedulik lah ! Bagi aku , Kau dah cukup sempurna sayang . Kau tak jahat langsung , Aku yang jahat sayang . Maaf kan aku .. 




-- I never let yoou go sayang ! :'( --

No comments:

Post a Comment