my day

my day
3 JAN 1997

arie !

arie !
muhammadazahari

Friday, 13 January 2012

I should go :')




Aku betulbetul rindu kan die . Aku tak tahu camne nak cakap , camne nak tunjuk kan perasaan ni . Kalau korang ade dekat tempat aku pon kau akan rase seksa nye bile kite rindukan die :') Kau dekat sane macam mane ? Kau ape khabar ? Kau tahu tak , dekat sini aku harihari doakan kau happy , sihatsihat je . Kau tahu , satu hari tak dengar suare kau , rase macam something yang kurang , something yang tak kene dengan aku .


Hari tu kau cakap , Kau ' sayang ' dengan Capital N . Kau tahu , mase kau cakap macam tuh , Air mate aku terus jatuh . Kau cakap , Capital N je boley panggil kau ' yunk ' . Ye , Aku tahu die comel , Aku tak . Aku tahu kau happy dengan die , And kau tak happy dengan aku kan ? Betul kan ? Okay , Kalau kau nak pergi dengan die , pergi lah . Sokey . :'( Biar kan aku terus rindu kan kau . Biar kan aku selalu bayang kan kau . Biarkan aku terseksa tunggu kau , Biarkan aku rase semue ni . Kau pergi dengan Capital N kau . Aku tak halang . Aku selalu nak kau happy . Aku tak kesah kalau aku kene korban kan ape je . Aku rela . :') 


Capital N selalu sangat cakap pasal kau . Mase die cakap kan , Aku terbayang message kau dengan die tuh . Ya Allah , Mase tuh lagi teruk keadaan aku . Aku tak tahu nak buat ape . Aku just boleh sabar dan tunggu mase . Aku tak boleh marah kau . Itu keputusan kau nak sayang siape . Aku tak boleh halang perasaan kau . Aku tak boleh ! Thats why aku biarkan . Aku tanak kau marah aku and ungkit semue kisah lame dulu . Aku seriously tak suke . Kau pon same kan tak suke aku ungkit pasal kau ? Hm :')


Sayang , If aku penah buat kau saket hati , kecik hati , marah or whatever , I'M SORRY . Aku tak reti jage perasaan kau kan . Aku selalu betindak ikut kepale aku je . Aku tak dengar pon ape kau kate . Aku terok ! Maaf kan aku okay . Better , Kau tinggal kan aku . Aku tak layak untuk kau . Aku tak macam Capital N kau , Die comel , Baik , Sopan , Pandai jage hati , PERFECT . Not like me sayang . Jauh sangat beza nye kalau nak dibanding kan . 


Sayang , Aku rindu kau panggil aku cicak . Aku rindu time kau pujuk aku bile aku merajuk . Aku rindu gayud dengan kau lame-II sampai tak tidur . Aku rindu IM dengan kau . Aku rindu vc dengan kau lagi . Aku rindu nak dengar kau gelak . Aku rindu aku panggil kau sayang . Aku rindu time kau marah aku bile aku asyik makan je . Aku rindu tengok gambar kau yang poyo tuh . Aku rindu suare kau . Aku rindu kau cakap ' I LOVE YOU SAYANG ' . Aku rindu time kau merajuk . Aku rindu time kite mule-II kenal dulu . Aku ingat sangat time tuh , Sweet ! ;D 



Sayang .. I should go . Our moments always in my mind . I hope you always happy with your Capital N .  I'll never stop loving you . Please forget me , All about me . n forgive all my mistakes .. 



ur babyBoo , Jie :')


No comments:

Post a Comment